Ny app til iPhone skal hjælpe med at holde motivationen høj i forbindelse med vægttab.

App'en, der hedder BodyBeat, er udviklet af iværksætteren Steffen Egelund Jensen fra firmaet Upbeat Software ApS og er baseret på den nyeste forskning indenfor kost og vægttab.

App'en hjælper brugeren med at få et fuldt overblik over kost, træning og vægttab. App'en tilpasser sig den enkelte bruger og sørger for, at man let kan se energiindhold, sammensætning og glykemisk indeks for de fleste fødevarer.

App'ens intelligente kalorietæller holder automatisk styr på den anbefalede fordeling af protein, kulhydrater, fedt og kostfibre.

Når brugeren registrerer træning, beregner app'en et individuelt antal bonus-kalorier, som brugeren må indtage. Bonus-kalorier kan hjælpe til at gøre et vægttabs-forløb mere overkommeligt.

"Jeg har selv prøvet mange af de kalorietæller-apps, der findes på markedet, og det jeg har savnet i dem, har jeg indarbejdet i min egen app. Det betyder fx, at app'en husker, hvad jeg typisk spiser, og at den derfor bliver hurtigere og hurtigere at bruge hele tiden. Det gør, at man ikke bliver træt af at bruge den," forklarer Steffen Egelund Jensen.

BodyBeats ultimative mål er at være den hurtigste og smarteste måde at opnå fuld kontrol over et vægttabsforløb på! Alt sammen lige ved hånden på brugerens iPhone.

BodyBeat er udgivet på norsk og dansk med en omfangsrig mængde data tilpasset til hvert land, og målet er at udgive på yderligere seks sprog i 2013.

Pris: Introduktionspris i hele januar: 19 kroner. Derefter 32 kroner. Modsat mange konkurrende apps på markedet, er prisen for BodyBeat et engangsbeløb - man betaler ikke et månedligt abonnement.

Demonstrations-video og yderligere information kan findes på www.bodybeatapp.com

Kontakt: Steffen Egelund Jensen, Upbeat Software ApS, bodybeat@upbeatsoft.dk


App Store knap